Zorgbeveiliging

Elke specifieke sector kent zijn eigen beveiligingsuitdagingen. In de zorg is dat niet anders. Een paar extra ogen, een stevige persoonlijkheid met een gastvrije uitstraling en een luisterend oor: het draagt allemaal bij aan de veiligheid van je personeel, de cliënten-bewoners en bezoekers. Wij leveren de juiste mensen met de nodige ervaring en certificaten.

`

Zorginstellingen zijn vaak grote en complexe objecten waar veel mensen en goederen het object binnenkomen en verlaten. Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast gewone patiënten komen er ook bijzondere gasten als arrestanten voor behandeling en kunnen er agressieve patiënten zijn die het werk van uw personeel kunnen hinderen. Tevens moeten patiëntendossiers, medicijnen en (medisch) apparatuur buiten het bereik van onbevoegden blijven.

Om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen, is het cruciaal om te weten wie uw instelling bezoeken. Uit ervaring hebben wij geleerd dat algemene objectbeveiliging niet toegepast kan worden op een zorginstelling.

Genoeg reden voor ons om aan deze unieke vorm van beveiliging extra aandacht te schenken.

Onze zorgbeveiligers: gespecialiseerde beveiligers

De zorgbeveiligers van PF Security krijgen een speciaal trainingsprogramma om in elke situatie zorgvuldig te kunnen handelen. Zij leren herkennen en anticiperen op normafwijkend gedrag. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. In geval van calamiteiten kunnen onze zorgbeveiligers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden. Onze zorgbeveiligers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen in een zorginstelling. Dankzij de preventieve en repressieve toezicht van onze zorgbeveiligers is de veiligheid van uw zorgomgeving met zijn bewoners en bezoekers gegarandeerd.

Offerte opvragen of meer informatie?

error: Content is protected !!
Chat openen