Beveiliging van vastgoed en bouwterrein, tegen kraak, vandalisme en diefstal

Staat uw vastgoed leeg of is uw bouwterrein buiten werktijd onbeschermd?

Al vanaf de eerste dag van leegstand loopt uw vastgoed risico. Jaarlijks verliezen bedrijven miljoenen euro’s aan diefstal van spullen en de gevolgen van een gekraakt pand. Niet alleen het gemis aan meegenomen bezit kost geld, maar ook de vertragingen die processen oplopen, omdat je de juiste materialen of middelen niet op tijd voorhanden zijn. Of omdat ontruiming van een gekraakt pand toch zo minimaal 8 tot 10 weken kost.

Beveiliging van uw onbeheerde terrein of leeg gebouw minimaliseert de risico’s op schade door kraak en diefstal. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Door een klein bedrag te investeren in een goede bewaking, voorkomt u hoge
schadeposten. Soms is beveiliging door tijdelijke bewoning geen optie,
omdat het terrein of pand zich daar niet voor leent. Daarom bieden we
alternatieve oplossingen voor  de beveiliging van uw bezit.

Optimale bescherming, daar gaat het om.
Voor vastgoed dat niet tijdelijk bewoond of gebruikt kan worden, verzorgt PF
Security BV via zijn landelijk netwerk professionele bewaking voor een uiterst
scherp tarief.

PF Security BV levert maatwerk. Om u te helpen met het kiezen van de meest geschikte beveiligingsdienst, hebben wij voor u hieronder de beste opties beschreven.

Bent u benieuwd naar andere diensten onder ons leegstandsbeheer?

Surveillance rondes

PF Security BV zet op verschillende tijden surveillanten in om rondes te lopen. Verdachte situaties zullen direct worden gemeld door de surveillant aan het noodnummer van PF Security BV en/of 112.
Eventueel en indien gewenst kan PF Security BV zorgdragen voor een noodoplossing bij vandalisme. De keuze hiervoor kan per situatie worden afgestemd. Na verloop volgt er een rapport met bevindingen.

Permanente bewaking

Heeft u risicovolle objecten en wilt u deze graag permanent bewaken? Dan is het mogelijk om 24 uur en 7 dagen in de week een beveiligingsbeambte in te zetten. Tijdens de feestdagen of jaarwisseling loopt uw vastgoed extra gevaar. Met permanente bewaking hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken!

In overleg met u worden de wensen besproken waarna wij een passend voorstel maken. 

Informeert u gerust naar de mogelijkheden

 

 

Offerte opvragen of meer informatie?

error: Content is protected !!