Parkeer- en verkeersdiensten

PF Security is specialist op het gebied leveren van parkeer- en verkeersdiensten. Met vakkundige verkeersregelaars en parkeerregelaars leidt PF Security dagelijks de verkeersstromen bij tal van projecten door heel Nederland in goede banen.
Dat doet wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De ene keer bij wegwerkzaamheden of een bouwplaats aan de openbare weg. De andere keer bij een evenement of een drukke dag bij een supermarkt. Maar altijd deskundig en professioneel.

Tijdens het uitoefenen van het beroep als verkeersregelaar, zijn onze medewerkers zich altijd bewust van hun taken en verantwoordelijkheden in zowel kennis, houding en gedrag.

 

Hierbij zijn de verkeersregelaars niet alleen het visitekaartje van PF Security, maar ook en vooral van de opdrachtgever. Door de ideale combinatie van: vakkennis, efficiency, communicatie en collegialiteit, wordt gewerkt aan: een correcte gastheerschap tijdens evenementen, de veiligheid van de wegwerkers en een optimale verkeersdoorstroming. Al onze verkeersregelaars zijn in het bezit van een landelijk bevoegd verkeersregelaarspas.

Offerte opvragen of meer informatie?

error: Content is protected !!