Overzicht certificeringen en erkenningen kwaliteitssysteem:

Erkenning leerbedrijf Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

De Wet Educatie en Beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). PF Security B.V. voldoet als erkend leerbedrijf aan alle voorwaarden. Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Wij werken daartoe nauw samen met de school en het  SBB.

Keurmerk beveiliging

PF Security is vanaf 2019 in het bezit van het keurmerk beveiliging. Met het keurmerk beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche laat PF Security zien dat wij die professionele partner zijn die de opdrachtgevers een stap verder brengt bij het oplossen van zijn veiligheidsvraagstukken. Wij snappen wat een opdrachtgever wil en komen ook zelf met deskundige beveiligingsadviezen 

Wij tonen hiermee aan dat wij onze dienstverlening meer dan serieus nemen en dat zaken op orde zijn. Dit keurmerk schept duidelijkheid en vertrouwen. Wij worden jaarlijks gecontroleerd door TUV Rheinland of wij professioneel, bonafide en de hoogste graad van integriteit nastreven. 

 

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Kies voor veiligheid. Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede service levert ? Via VEB Erkend Beveiligingsbedrijf weet u dat het goed zit.

error: Content is protected !!