Over Ons

 PF Security BV is een jong en energiek beveiligings organisatie gevestigd in Dordrecht.

Wij leveren niet alleen de diensten, maar denken ook proactief mee over de meest geschikte oplossing voor elke specifieke situatie. Sinds 2015 zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid voor bedrijven, overheden en particulieren in de Zuid-Holland-Zuid. Wij streven naar perfectie en gaan een stapje verder waar andere stoppen. Zo zorgen wij er samen voor dat ieder project een succes wordt en dat verwachtingen worden overtroffen. Onze medewerkers die al jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben, zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige wijze alle beveiligingsprojecten succesvol en naar onze klanten zijn wensen te realiseren.

De werknemers van PF Security BV beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde diploma’s & certificeringen.

PF Security BV kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden wij een passende beveiligingsoplossing voor iedere klant.

PF Systems BV

Toermalijnring 508

3316 LC Dordrecht

 

PF Security BV

Kerkeplaat 9

3313 LC Dordrecht

 

 

 

 

 

Kamer van Koophandel

  • KVK 74316451
  • Vestigingsnr. 000045497044

Algemene Voorwaarden

Klachtenreglement

Privacyverklaring      

                       078-7858393

                 E-mail ons

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!