Beveiliging evenementen op het water

Bij het organiseren van evenementen op het water, komt veel kijken. Met name als het gaat om de veiligheid en doorstroming van de beroepsvaart- en pleziervaart op het water, maar natuurlijk ook de deelnemers zelf en haar omstanders.

Bij o.a. evenementen zoals zeilwedstrijden is het haast, zonder verkeersbegeleiders- of scheepvaartbeveiliging bijna onmogelijk om als organisatie zich te wapenen tegen recreanten, maar ook belangstellenden om deze buiten het parcours te houden. 

Naast de scheepvaartbegeleiding- of beveiliging kunnen de diensten zoals, E.H.B.O- Handhaving- Politie- Ambulance of Brandweer aan boord als opstappers deel uitmaken van de bemanning. Maar uiteraard ook een afgevaardigde(ster) van de organisatie. 

Wat hebben wij aan boord:

Naast de benodigde technische apparatuur, hebben wij ook internet op ons patrouilleschip. Ook heeft de patrouilleschip camera aan boord waarmee live meegekeken kan worden en opnames kunnen worden gemaakt. Dit kan zowel met foto- als filmbeelden.

Ook zijn wij verbonden met de PAC Alert, zodat de beelden live doorgezet kunnen worden naar de politie meldkamer, indien noodzakelijk (live view)

Door wie zijn wij in te huren:

  • Gemeentelijke diensten zoals Toezicht & Handhaving 
  • Provinciale overheden
  • Landelijke overheidsdiensten
  • Organisatoren van evenementen
Heeft u een vraag ?
error: Content is protected !!