Beveiliging & Bewaking Havengebieden (ISPS)

Het blijkt steeds maar weer dat ongenode gasten bij de havens- jachthavens en recreatiegebieden proberen hun slag te slaan. In de meeste gevallen betreden zij via de monding van o.a. jachthavens of recreatiegebieden om bij het doel te komen.

Veel voorkomende diefstallen zijn kleine, middelgrote vaartuigen en buitenboordmotoren of goederen wat op de kade is opgeslagen.

PF Security BV is actief op land en water. Bij een melding zal er over water en land op de melding worden afgegaan voor I.S.P.S gerelateerd opdrachtgevers.

Voor o.a. deze en andere gerelateerd dienstverlening zijn wij in het bezit van 2 snelle Ribs die ingezet kunnen worden wanneer dit noodzakelijk zal zijn naast ons huidige patrouilleschip

De patrouilleschepen zijn ex-politieboten welke in 2020 uit de vaart zijn genomen. Wij zullen de Ribs gaan inzetten voor diverse taken- en dienstverleningen.

De Ribs staan op trailer. Hiervoor hebben wij bewust gekozen zodat wij landelijk snel de Ribs kunnen inzetten waar nodig.

De Ribs worden gehuurd per dag, week of op projectbasis incl. schipper, beveiligingsbeambte, brandstof en verzekering, door particulieren- organisatoren van evenementen, gemeentelijke en provinciale overheidsdiensten ect.

De Ribs zijn o.a. voorzien van 2x Marifoon- 2x Handheld Marifoons- 2x Portofoons- AIS- Brandblussers.

 

Wat kunnen wij betekenen:

·    Bewaking van jachthavens en recreatiegebieden

·    Surveillancediensten op het water

·    Beveiliging van een kunstwerken op of aan het water

·    Beveiliging op het water bij evenementen

·    Begeleiden- en Beveiligen bij Vaar- en Zeilevenementen

·    Bewaking van luxe jachten

 

Onderwaterdrone (ROV)

Zo kan het voorkomen dat er ernstige vermoedens zijn dat een binnenkomend schip op het onderwaterschip, middelen dan wel goederen zich bevinden welke daar niet thuishoren en gezien kunnen worden als smokkelwaar- of ongewenste attributen.

Wij zijn dan ook in het bezit van een ROV (onderwaterdrone), waarmee wij diverse diensten op het water kunnen ondersteunen.

De onderwaterdrone kan tot een diepte van 100 meter duiken, waardoor je video van 4K UHD-kwaliteit en 12M-foto’s kunt maken. Je kunt je duik ook in real-time streamen. Voor een beter zicht onder water heeft de onderwater drone twee 2000 lumen lampen (5000-5500K / CRI85) met instelbare dimfunctie.

error: Content is protected !!